Wie ben ik?

Hoi,

Leuk dat je even op mijn blog komt kijken :-).
Ik zal me even voorstellen.

Mijn naam is Gerrianne, ik ben 34 jaar. Getrouwd met een man die het gelukkig niet vervelend vindt dat ik soms úrenlang zit te lezen.
We hebben samen 3 kinderen. Alledrie jongens die alledrie lekker nog in de leeftijd zitten dat ze het leuk vinden om voorgelezen te worden.

Ik werk als juf op een erg leuke basisschool. Dit jaar heb ik groep 6. Ook daar lees ik graag voor en laat ik de kinderen met zoveel mogelijk leuke boeken kennis maken.

In mijn vrije tijd lees ik veel, maar natuurlijk gaan de kinderen voor.
In 2014 ben ik begonnen met bloggen, omdat ik het leuk vind om mijn leeservaringen met anderen te kunnen delen. Ik probeer een stukje te schrijven over ieder boek dat ik lees.

Ik hoop dat je het leuk vindt om op mijn blog te lezen wat ik zoal gelezen heb. Het is altijd leuk als je een berichtje achterlaat. Zo weet ik ook wie mijn blog bekijken.

Groetjes! Gerrianne

2 opmerkingen:

 1. Hoi Gerrianne, grappig om via de Minibieb op je site te komen. Leuk dat je dit doet, ik hoop dat er binnenkort een boek van je gading in de Bieb zit!

  BeantwoordenVerwijderen

 2. Beste,

  Ik dacht dat je dit concept misschien wel leuk zou vinden als boekenfreak:

  In Wallonië bestond al een tijdje een Facebookgroep waar mensen “op boeken jaagden”: iemand verstopte ergens een boek, postte op de groep hints of een foto van waar het boek zich bevond en dan was het aan de anderen om dit boek te zoeken, te lezen en dan terug vrij te laten in de natuur. De jacht kon maw opnieuw beginnen. Pokémon GO voor nerds dus. ;)

  Nu was er vraag vanuit de Nederlandstalige helft van ons landje naar een gelijkaardig initiatief en dus werd gisteren de Faceboekgroep “De boekenjagers” in het leven geroepen. Je kan hen vinden op https://www.facebook.com/groups/173371763090905/
  Om zelf mee te doen, maar misschien ook op je blog te vermelden, zodat zoveel mogelijk boek- en zoekfreaks hun weg naar ons vinden? Want het is natuurlijk maar leuk als op veel plaatsen in Vlaanderen boeken verstopt liggen!

  Alvast bedankt voor je tijd!

  Groetjes,
  Veerle.

  BeantwoordenVerwijderen